Pešić, Obradović, Danilović, Radonjić… Kari traži podršku

Reprezentacija 5. okt. 202115:175 komentara
Podeli:
KSS

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić u utorak u 'Kući košarke' imao je radni sastanak.

Pored povratnika na klupu državnog tima i direktora reprezentacije Dragana Tarlaća sastanku su prisustvovali predsednik i generalni sekretar KSS Predrag Danilović i Zlatko Bolić, potpredsednik za mušku košarku Nenad Кrstić, kao i srpski predstavnici u ABA ligi.

Partizan su predstavljali Željko Obradović i Zoran Savić, Dejan Radonjić i Filip Sunturlić su bili ispred Crvene zvezde, delegaciju Mege činili su Vlada Jovanović i Goran Ćakić, Nenad Stefanović i Vladan Mitrović iz FMP i Marko Marinović i Predrag Pantović ispred čačanskog Borca.

Kako je saopšteno na sajtu KSS, tema je bila predstavljanje selektora Pešića i direktora reprezentacije Tarlaća i upoznavanje sa kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i aktivnostima reprezentacije Srbije.

„U izuzetno konstruktivnom razgovoru, selektor je izneo planove i zatražio podršku klubova pred naredne reprezentativne akcije,“ dodaje se.

Orlove prvi izazovi čekaju već u novembarskom prozoru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. Državni tim 25. novembra dočekuje Letoniju, a tri dana kasnije gostuje u Belgiji.

 

Komentari

Vaš komentar