Pešić za SK: Ne bih stvarno da komentarišem

Reprezentacija 7. sep 202114:50 > 15:333 komentara
Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Legendarni srpski stručnjak Svetislav Pešić rekao je za Sport Klub da ne želi da komentariše navode da će preuzeti mesto selektora Srbije.

Ranije tokom dana pojavile su se informacije da je rastanak sa Igorom Kokoškovom sve izvesnije, a da će ga na klupi ‘Orlova’ zameniti Pešić, koji je vodio reprezentaciju Jugoslavije od 2000. do 2002. godine i sa njom osvojio po evropsko i svetsko zlato.

„Mene stvarno zanima ko pušta takve vesti u Srbiji, kao ovo za mene. Stvarno mi nisu jasni. Verovatno to rade oni koji se samo bore da što brže nešto objave, budu prvi, a ostalo… Ne bih stvarno da komentarišem. Pitate me šta radim – odmaram se u Marbelji, a šta bih drugo„, rekao je Pešić.

Pešić pre nekoliko nedelja u razgovoru za Sport klub nije krio da je spreman da pomogne reprezentaciji.

Košarkaški savez Srbije nije zvanično potvrdio ni odlazak Igora Kokoškova, ni dolazak Svetislava Pešića, ali je sve izvesnije da je dogovor dve strane postignut.

Pešić je sa Jugoslavijom osvojio svetsko i evropsko zlato, a u slučaju da se još jednom ostvari saradnja između njega i Saveza, imaće pune ruke posla, pošto Orlove očekuju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. U prvoj fazi Srbija će igrati sa Letonijom, Slovačkom i Belgijom.

Komentari

Vaš komentar