Radonjić: Prilično je teško

Srbija KLS 16. feb 201721:44 > 21:47
Podeli:
Turkish Airlines EuroLeague

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede protiv Vršca rekao je da mu male šanse da Nejt Volters i Milko Bjelica u subotu budu na terenu u polufinalu Kupa Radivoja Koraća porotiv FMP.

ABA/KK Crvena zvezda

Situacija je prilično teška. Videćemo sutra, ali su minimalne šanse da u subotu računamo na bilo koga od njih. Voleo bih da budu zdravi„, rekao je Radonjić, koji u Nišu ne može da računa ni na Nemanju Dangubića.

On je zadovoljan kako je ekipa odigrala protiv Vršca.

Odigrali smo odgovorno, ali me zanima kako ćemo izgledati protiv FMP, koji je kvalitetan protivnik sa mnogo mladih igrača. Tek ćemo da vidimo kako stoje stvari„, dodao je Radonjić..

Značajnu minutažu imao je Petar Rakićević.

„Uspeli smo da nametnemo ritam, kao što smo i želeli. Kontrolisali smo celu utakmicu i već u prvoj četvrtini napravili dvocifrenu prednost. Najbolje moguće smo rasporedili minute„.

Trener Vršca Vladimir Đokić je istakao da su njegovi košarkaši previše poštovali rivala.

Bili smo impresionirani ambijentom i jačinom protivnika. Očekivali smo ipak malo drugačiju utakmicu. Bilo je malo i ružno, ali ne zameram svojim igračima, možda samo na prevelikom respektu prema protivniku i strahu. Teško je igrati protiv ovako jake i moćne Zvezde„, rekao je Đokić.