Nikolić: Menadžeri su gamad, svi nas miniraju!

Srbija KLS 31. jul 201711:02 > 11:09
Podeli:
KK Partizan

Trener Partizana Miroslav Muta Nikolić istakao je u intervjuu za "Sportski žurnal" da je nekoliko igrača koje je on želeo u svom timu otišlo u druge klubove, kao i da nije zadovoljan ponašanjem klubova u trci za pojačanjima.

Nije kolegijalno, a ni gospodski, nema se nimalo poštovanja. Razočaran sam. Ne možemo protiv tržišta, neka deca idu kod onoga ko može da im plati. Više sam razočaran u menadžere koji guraju sve onako kako žele. Misle da je neko za Partizan, a taj nije ni za neki nižerazredni klub. I novine svašta pišu. Kao da se ljudi sad malo naslađuju zbog situacije u kojoj se klub nalazi„, rekao je Nikolić za Sportski žurnal.

Dvojica košarkaša sa spiska želja Mute Nikolića Stefan Janković i Nikola Jovanović potpisali su ugovore sa Crvenom zvezdom, Nikola Radičević se takođe spominje kao potencijalno pojačanje crveno-belih, a kako kaže, više neće moći da računa ni na Vanju Marinkovića koji je na pragu prelaska u Baskoniju.

Svi nas poklapaju i miniraju. Želeo sam da okupim mladu ekipu, da imamo velike talente, a male ugovore, pa da sa njima napravim ‘bum’. Drugačije ne mogu da se ponašam. Tamo neće igrati koliko bi igrali u Partizanu. Mislio sam da dovedem tog Jankovića i Jovanovića, pa Smailagića, Pecarskog, ali svi oni imaju neke ‘kombinacije’. Menadžeru su gamad, kažu jedno, pa drugo, pa te zavlače. Danas ima toliko menadžera da ja više nisam ni znao sa kim razgovaram kada me pozovu„, dodao je trener crno-belih.

Nikolić je potvrdio da je bivši igrač Partizana Edo Murić blokirao klub zbog duga od 150.000 evra. Partizan se tako nalazi na listi klubova kojima je zabranjeno registrovanje igrača (BAT).

Ova godina će biti preživljavanje. Nadam se da će navijači shvatiti situaciju u kojoj se nalazimo. Moramo da dovedemo jeftine strance.Mi ne možemo da platimo 10.000 mesečno, ma ni 7.000. Već 3.000, 4.000, 5.000, pa da u hodu rešavamo probleme. Da se sačeka godinu dana, da Partizan izbori opstanak u ABA ligi. To je realna situacija. Idemo polako, napravićemo nešto. Nećemo propasti„, rekao je Muta Nikolić.