Alilović: Imali smo lepo iskustvo, nešto smo naučili

Srbija KLS 14. feb. 202019:40 > 19:42
Podeli:
Dynamic VIP Pay

Trener Dinamika Mirko Alilović istakao je posle poraza od FMP 98:73 u Kupu Radivoja Koraća da taj meč predstavlja vredno iskustvo za njegov mladi tim.

Čestitam FMP i želim im sve najbolje u polufinalu. Što se tiče nas, ja sam ovu mladu ekipu izveo tako da se mladi igrači prvi put susreću sa nekim ozbiljnim timom iz ABA lige. Videli su kako je igrati protiv jake ekipe. Ako nisi fokusiran, greške se kažnjavaju. Igrali smo dok smo imali snage i koncentracije, posle toga smo pali. Iz ovoga ćemo imati lepo iskustvo, vec smo nešto naučili. Sada ćemo se što bolje spremiti za ABA 2 i KLS. Čekaju nas teške i bitne utakmice za nas„, istakao je Alilović.

Povezano

 Krilni centar Dinamika Miloš Glišić smatra da njegov tim treba da nauči iz ovog poraza i okrene se predstojećim izazovima.

Čestitam FMP na prolasku u polufinale. Pokušali smo da im se suprotstavimo. Došao je do izražaja njihov kvalitet i rutinski su završili. Na nama je da izvučemo pouke i odigramo ABA 2 ligu i domaće prvenstvo kako treba„, istakao je Glišić.