Ostoja Mijailović napustio skupštinu JSD Partizan!

Srbija - Super liga 12. sep 202218:082 komentara
Podeli:
Srđan Stevanović/Starsport

Bira se novi predsednik JSD Partizan. Dva su kandidata, sadašnji predsednik i predsednik Fudbalskog kluba Milorad Vučelić i predsednik košarkaškog kluba Ostoja Mijailović. Ova skupština nije mogla da prođe bez nemilih scena.

Pre početka sednice došlo je do burnih scena. To je rezultiralo napuštanjem sednice od strane jednog od kandidata Ostoje Mijailovića. Prvi čovek košarkaškog kluba na ovaj potez se odlučio pošto navodno generalni direktor fudbalskog kluba Miloš Vazura nije dozvolio delegatima četiri kluba da uđu, jer navodno ne poseduju odgovorajuća ovlašćenja, a navodno je izbačen delegat gimnastičkog kluba zbog korišćenja mobilnog telefona.

– Mislim da nije fer i pošteno. Miloš Vazura kao predstavnik fudbalskog kluba odlučuje ko može, a ko ne može da uđe – rekao je Mijailović na izlasku sa stadiona.

Ostaje da se vidi da li će uopšte započeti sednica. Sva je prilika da neće pošto izgleda da nema kvoruma, jer su sa Mijailovićem u prostorije teniskog kluba otišli oni koji podržavaju ovog kandidata.

Komentari

Vaš komentar