Radnički slavio u Leskovcu, dabl-dabl Katića

REUTERS/Susana Vera

Na subotnjim mečevima drugog kola Košarkaške lige Srbije postignuti su ovi rezultati: Zdravlje - Radnički 71:74, Dunav - Vršac 76:69, Metalac - Dinamik 90:85, Kolubara - Sloboda 71:73

Kragujevčani su, predvođeni veteranom Raškom Katićem, koji je pružio dabl-dabl partiju, slavili u Leskovcu. Katić je na kraju meča na svom kontu imao 21 poen, 12 skokova i 2 asistencije. U timu Leskovčana najefikasniji je bio Stefan Đorđević sa 15 poena, čemu je dodao 2 skoka.

Dunav je pružio sigurnu igru i bez problema savladao Vrščane. U timu iz Starih Banovaca dabl-dabl učinak je imao Dušan Juzbašić, 16 poena i toliko skokova!

Valjevci su bili bolji od Dorćolaca veći deo susreta, ali u finišu umalo da prokockaju prednost, koju su održavali od sredine druge deonice. Najbolji kod pobednika bio je Andrija Marjanović sa 22 poena, 6 skokova i 4 asistencije, a u Dinamiku je Ilija Milijašević ubacio 28 poena, 2 skoka i 4 asistencije.

Krajnji rezultat susreta u Lazarevcu upućuje na to da je bilo mnogo uzbuđenja, a ustvari, Užičani su bili u konstantnom vođstvu od starta druge deonice, koje se pri kraju meča zamalo istopilo. U redovima Užičana Đorđe Dimitrijević je upisao 17 poena, 7 skokova i 3 asistencije, a Nikola Simić iz Kolubare 22 poena i 1 asistenciju. 

Tabela: Metalac i Mladost 2-0, Dinamik, Vojvodina, Vršac, Zdravlje, Radnički, Sloboda i Dunav 1-1, Tamiš, Novi Pazar, OKK Beograd 1-0, Kolubara, Sloga, Slodes 0-2, Zlatibor 0-1.

Komentari

Vaš komentar