Željkov asistent: Jović neće u Partizan? Nismo te ni zvali!

ABA League 1. sep 202217:4734 komentara
Podeli:
Vladimir Androić
YouTube Printscreen

Srpsku košarkašku javnost uzburkala je izjava plejmejkera srpske reprezentacije Stefana Jovića – Nišlija je gostujući u podkastu Sport kluba koji vode Vladimir Kuzmanović i Luka Spasovski govorio o tome da je u prethodnoj sezoni sa njim kontaktirao beogradski Partizan.

Nekadašnji organizator igre Crvene zvezde izjavio je da nije ni razmatrao odlazak u redove najvećeg rivala crveno-belih, a u četvrtak su u Partizanu demantovali da je ikakvih razgovora bilo.

Povezano:

Vladimir Androić, pomoćnik glavnog trenera Partizana Željka Obradovića, govorio je za zvanični jutjub kanal crno-belih.

“Stefan Jović je izjavio da ga je Partizan tražio. Nijednom u prethodnoj godini, otkad je štab Željka Obradovića u Partizanu, nismo pomenuli njega kao potencijalno pojačanje. Ne razumem odakle mu informacija da ga je želeo Partizan, a da on nije želeo da dođe. Pa nismo te ni zvali! Ne zato što mislimo da nisi dobar igrač. Smatramo da je Jović dobar košarkaš, ali bio je povređen i nije uopšte bio na našem radaru. Zašto bi on to izjavio? Verovatno da bi se dodvorio onom drugom klubu, svom klubu. Kao da je želeo da kaže: ‘Zvao me je Partizan, ali ja vas mnogo volim.’ Sa Željkom veoma često i privatno pričam o košarci – nismo ga spominjali ni u privatnim razgovorima kao eventualno pojačanje”, rekao je Vladimir Androić.

Govorio je Obradovićev asistent i o drugim igračima koji su se bez uporišta u istini povezivali sa timom iz Humske.

“Koji god da se igrač pojavio na tržištu, mediji su ga povezivali sa Partizanom, pa čak i oni koji su daleko od našeg budžeta – znamo da je Slukas igrač od dva miliona, Pengos od dva i po miliona. To je besmisleno. Menadžeri i igrači nam se preporučuju kao da smo najbogatiji u Evroligi. Ništa nam nije jasno. I prošle sezone su govorili da smo zainteresovani za stotine igrača. Svi govore da samo priželjkuju rad sa Željkom Obradovićem, ali kada dođe do razgovora o uslovima, nema velikog popuštanja”, kazao je Androić.

Partizan počinje novu sezonu 30. septembra na gostovanju protiv Cibone u ABA ligi, a u Evroligi prvi meč će crno-beli igrati sedmog oktobra u Berlinu protiv Albe.

Komentari

Vaš komentar