„Šta sam rekao momcima? Da igraju odbranu i poentiraju“

Podeli:
Euroleague Basketball via Getty Images

Košarkaši Monaka uspeli su da kompletiraju podvig u Evrokupu. Izabranici Zvezdana Mitrovića, slavili su u dupke punoj dvorani u Kazanju, nako triler završnice, pa su nakon pobede u Monte Karlu, stigli do trofeja.

Momci iz Kneževine su izborili plasman u Evroligu za narednu sezonu samim plasmanom u finale, a Zvezdan Mitrović može da se pohvali da je u novom mandatu na klupi Monaka, stao tamo gde je i stao. Ponovo je stigao do trofeja, a ima realne izglede da stigne i do titule u Francuskoj.

povezano

Napravili smo neverovatan uspeh, slobodno se može reći podvig. Čestitam momcima od srca na svemu što su uradili u dosadašnjem delu sezone. Nagrađeni su za veliki rad, trud i odricanja, plasmanom u Evroligu i titulom u Evrokupu. Nismo na početku sezone ni sanjali ovakav uspeh. Cilj je bio plasman u TOP 16, išli smo korak po korak a na kraju smo stigli do trona“, rekao je Zvezdan Mitrović, pa nastavio:

Šta sam rekao mojim momcima? Da igraju jako u odbrani i da poentiraju kada god se ukaže prilika“.

Mitrović i Monako sada nastavljaju borbu za osvajanje titule u Francuskoj, a za prikazano u Evrokupu, zaslužuju iskrene čestitke.

Komentari

Vaš komentar