Studentski centar stigao Sutjesku iz Nikšića

Podeli:
KK Studentski centar

Košarkaši Studentskog centra pobedili su Zetu sa 102:81 u odloženom meču šampionata Crne Gore, pa kalendarsku godinu završavaju kao i Sutjeska iz Nikšića, sa skorom 7-0.

Izabranici Nenada Trajkovića, košarkaši Studentskog centra imaju više razloga za zadovoljstvo u odnosu na Nikšićane, s obzirom da popularni „studenti“ iz Podgorice nisu osetili gorčinu poraza ni na prvom turniru ABA 2 lige u Čajetini, pa sa skorom od 4-0 čekaju iskušenja u Banjaluci od 18. do 24. januara.

Obe ekipe su izborile plasman u četvrtfinale Kupa, Studentski centar će se za mesto na finalnom turniru boriti protiv Mornara, a Sutjeska protiv boljeg iz duela između Zete i Teoda iz Tivta.

Protiv Zete, pitanje pobednika se nije postavljalo ni jednog trenutka, a krajnji rezultat, najbolje ilustruje dešavanja na terenu. Tomislav Ivišić i Marko Tejić su ubacili po 21, Flečer Megi 18, a Emir Hadižebegović 12 poena za Studentski centar. Kod Zete, bolji od ostalih, bili su Marko Koljević sa 32, Ivan Koljević sa 24 i Vasko Popović sa 12 poena.

Tabela: Sutjeska 7-0, Studentski centar 7-0, Lovćen 6-2, Podgorica 5-3, Primorje 4-4, Danilovgrad 3-5, Teodo 3-4, Zeta 2-5, Jedinstvo 1-5, Pljevlja 0-6, Ol Stars 0-7.

Komentari

Vaš komentar