Turk Telekom spremio veoma zvučna pojačanja

Turkey TBL 23. jul. 202011:23 > 11:25
Podeli:
Tolga Adanali/EB via Getty Images

Kako pišu mediji u Turskoj, ekipa Turk Telekoma će dovesti u dvojicu igrača sa velikim iskustvom. Radi se o Tajleru Enisu i Semu Dekeru.

Ekipa Turk Telekoma koja godinama ima solidna sredstva najavljuje dva veoma zvučna pojačanja. Radi se o Tajleru Enisu koji je svojevremeno igrao za Fenerbahče gde ga je teška povreda sprečila da ostavi veći trag pretprošle sezone. Ovaj bivši igrač Lejkersa, Roketsa, Baksa i Sansa je formu pokušavao da povrati u razvojnoj Dži ligi u dresu Reptorsa. sada deluje da je ponovo spreman za Evropu.

U ekipi iz Ankare bi društvo trebalo da mu pravi preiskusni krilni centar Sem Deker koji je prošle sezone imao svoju prvu evropsku godinu. Igrao je za Lokomotivu Kubanj, a pre toga je bio član Hjustona, Los Anđeles Klipersa, Klivlenda i Vašingtona.

Inače Turk Telekom je odličan posao uradio na dovođenju domaćih igrača pa su tako došli Džan Korkmaz iz Galatasaraja, Samet Gejik iz Bešiktaša i Erdi Gulaslan iz Afjona. U timu je i Majkl Erik koji stiže sa evroligaškim iskustvom iz Baskonije, a produžen je ugovor i sa Muhamedom Bajgulom.