Miler za SK: Treba da se hranimo energijom navijača

ULEB Eurocup 18. okt 201722:35 > 22:36
KK Partizan NIS

Košarkaš Partizana Patrik Miler rekao je za Sport Klub da nije zadovoljan posle poraza od Lijetuvos Ritasa, uprkos veoma dobroj partiji.

‘Crno-beli’ su u drugom kolu Evrokupa poraženi sa 91:80, a Miler je bio pod znakom pitanja do samo nekoliko minuta pred početka utakmice. Na putu do hale „Aleksandar Nikolić“ učestvovao je u saobraćajnom udesu, ali je uspeo da stigne na vreme i odigra odlučan meč koji je završio sa 24 poena.

Kada izgubiš nikada ne možeš da budeš zadovoljan. Popravili smo se od prvog meča u Evrokupu protiv Albe. Mlad smo tim, ali to ne sme da nam bude izgovor. Navijači su sjajni, treba da se hranimo njihovom energijom. Na kraju smo ostali bez energije – nekoliko pogodaka u finišu bi promenilo celu sliku. Spremni smo da se vratimo, već u subotu nas čeka izuzetno bitan duel. Borićemo se u svakom meču koji nam sledi„, optimističan je bio Miler uprkos bolnom porazu.

Miler se takođe osvrnuo na svoj stil igre:

Ja sam bek koji voli da igra u visokom ritmu i uživam u igri u tranziciji. Međutim, uvek sam spreman da promenim svoju rolu – biće kako god trener kaže. Bitno je samo da pobeđujemo, večeras nažalost nismo uspeli„, zaključio je Miler.

Partizan u narednom kolu gostuje Bilbau, a taj meč ćete moći da pratite u direktnom prenosu na Sport Klubu.