Gagić: Nisam želeo da poletimo i izgubimo se u euforiji

ULEB Eurocup 20. dec 20180:40 > 0:47
Partizan NIS

Košarkaši Partizana savladali su Turk Telekom u poslednjem kolu grupne faze Evrokupa sa 87:72. Centar crno-belih Đorđe Gagić istakao je da je ekipa na dobrom putu i da se polako "čupa" iz krize.

Za beogradski tim ovo je verovatno i najbolji meč u Evrokupu ove sezone.

Povezano

Hteo sam da svi ostanemo pribrani jer utakmica nije bila gotova, ostalo je bilo još da se igra. Nisam želeo da poletimo ni u jednom momentu i da se izgubimo u euforiji. Imam godina i iskustvo u Partizanu, pa sam naučio da se kontrolišem. Teško je bilo kontrolisati se, stvarno. Ovo nam je veoma bitna pobeda. Na dobrom smo putu, dobro radimo, dobro treniramo. Svi su dobri momci i pravi se porodična atmosfera„, istakao je Gagić i dodao:

Imali smo težak period ove sezone i sada se polako čupamo iz svega toga. Pre svega radom i zalaganjem. Čekaju nas Ritas, Alba i Monako u drugom krugu, ali sada treba da potisnemo sve emocije, što je najteži deo u našem sportu. Čeka nas jako bitna utakmica protiv ekipe koja takođe igra u Evrokupu i koja je preozbiljna. Ne smemo nijednog momenta da se opustimo, moramo što pre da se fokusiramo na Cedevitu, da se usmerimo ka toj utamici, da ostavimo ovo sa strane, da izvučemo pouke i prenesemo ono što je dobro. Jesmo ih dobili prvu utamicu, mada to ništa ne znači. Ovo treba da nam bude motiv da nastavimo, a ne da se izgubimo u euforiji„.

Partizan i Cedevita će snage odmeriti u subotu od 19 časova.