Zagorac: Odlično je, nema mesta nezadovoljstvu

ULEB Eurocup 21. nov. 20190:28 > 0:30
Podeli:
7Days EuroCup

Krilo Partizana Rade Zagorac istakao je posle pobede nad Ritasom 86:81 u osmom kolu Evrokupa da ‚crno-beli‘ imaju razloga da budu zadovoljni plasmanom u Top16 dva kola pre kraja regularnog dela takmičenja.

Povezano

Raspored nam sada mnogo više ide na ruku jer nemamo gostovanja. I u ABA ligi smo igrali protiv tri najveća konkurenta, to jest posle nedelje igramo još protiv Budućnosti i onda smo završili mini-ciklus u kome smo igrali protiv svih ekipa koji su nam realni konkurenti za plej-of. Mislim da su posle toga pred nama mirniji i manje uzburkani dani“, istakao je Zagorac i dodao:

Mislim da je obezbediti Top16 dva kola pred kraj vrlo retko u odnosu na prethodne godine u Partizanu. Nije se to tako često dešavalo. Smatram da nemamo prava da budemo na bilo koji način nezadovoljni ili da imamo bilo kakvu sumnju da li je to dobar rezultat. Odličan je. Borimo se do kraja za prvo mesto, koje u nekom narednom periodu može da nam olakša sledeću grupu, ali najvažniji deo je zaokruživanje tog mini ciklusa koje sledi protiv Budućnosti. Pobeda bi nam donela dosta toga pozitivnog u ABA ligi, koja je podjednako važna“.

Ekipa nije kompletirana – pored beka nedostaje još jedan centar.

Misim da je ekipa kompletna. Sve što bude došlo je nadgradnja. Ne mislim da nam bilo ko fali u ovom trenutku, ali naravno, dolazak svakog igrača može samo da pomogne ekipi. Ali, smatram da bi trebalo istaći da ovih 12 momaka rade fenomenalan posao, da se ne vidi da bilo ko nedostaje, ali naravno da je na treneru i na upravi da odrede da li je nadgradnja potrebna ili ne“, zaključio je Zagorac.