"Znam šta je Partizan, Lučić i Mačvan su mi pomoglI"

ULEB Eurocup 29. nov 201917:35 > 17:37
Podeli:
Rodolfo Molina/EB via Getty Images

Novi košarkaš Partizana Redži Reding rekao je da očekuje dobre partije u crno-belom dresu, kao i da je zadovoljan dosadašnjim tokom prilagođavanja.

Partizan je u četvrtak ozvaničio saradnju sa Redingom, nakon obavljenih lekarskih pregleda, čime je ekipa Andree Trinkijerija dobila odličnog šutera.

Očekujem da provedem dobar period ovde. Navijači su odlični, a klubu za sada ide baš dobro. Dobro su otvorili sezonu, nadam se da ću im ja pomoći da je tako i završe. Nalazim se u boljoj formi nego što sam očekiva, ali cilj mi je da budem još bolji. Trenirao sam već sa ekipom, a od mene se najviše očekuje da doprinesem iskustvom koje imam“, rekao je Reding.

Amerikanac je istakao i da dobro poznaje Partizan i sve što igranje u crno-belom dresu nosi sa sobom.

Igrao sam protiv Partizana, imao sam i saigrače koji su mi pričali o njemu, kao i o Beogradu. To su Vladimir Lučić i Milan Mačvan. Oni su sjajni momci, dosta smo razgovarali o tome i to mi je bila dobra priprema za sve što me čeka„, objasnio je novi košarkaš Partizana.

Nezaobilazna tema bili su i navijači.

„Sećam se navijača od prole godine, znam koliko vole Partizan, koliko podržavaju klub. Zahvaljujem se navijačima na svim porukama koje sam primio kada sam stigao u Beograd. Svi me ohrabruju, ali je bilo i nekih koji su mi govorili da ne dolazim. Hvala onima koji su mi poželeli dobrodošlicu i nadam se da ću ispuniti ono što se od mene očekuje“, rekao je Reding.

Reding će imati priliku da debituje u crno-belom dresu u nedelju, protiv Krke.