Partizan bez Mozlija još 15 dana, bez Jaramaza mesec

ULEB Eurocup 19. okt. 202011:25 > 11:23
Podeli:
KK Partizan

Trener Partizana Vlado Šćepanović neće moći da računa na Vila Mozlija još bar dve nedelje, dok će Ognjen Jaramaz van terena biti mesec dana, otkrio je timsi lekar Moma Jakovljević.

Mozli se povredio tokom meča trećeg kola Evrokupa protiv Uniksa. Iskusni Amerikanac je doživeo distorziju skočnog zgloba.

„Mozli je nagazio na nogu nekom igraču i iskrenuo je. Povredio se pre sedam, osam dana i čeka ga pauza od još 15, minimum“, rekao je doktor Jakovljević za klupsku televiziju.

Povezano

Jaramaz je slomio prst u prvom poluvremenu utakmice protiv FMP, pošto su preko njega pala dvojica košarkaša tima iz Železnika.

„U prvi mah nije delovao da je prelom, nije bilo otoka. Ali, na snimku u bolnici smo videli da je u pitanju treći prst na šaci. Konsultovao sam i dvojicu, trojicu ortopeda. Nije potrebna operacija, za tri, četiri nedelje će skinuti gips. Jaramaz će pauzirati oko mesec dana. Bolje je da se sada ove stvari dešavaju nego na kraju sezone“, konstatovao je doktor Jakovljević.

Partizan u utorak u četvrtom kolu Evrokupa gostuje Bahčešehiru, a sledećeg vikenda u ABA ligi dočekuje Cedevita Olimpiju.