Pavićević: Skraćena rotacija, 20 izgubljenih lopti…

ULEB Eurocup 20. okt. 202022:26 > 22:28
Podeli:
KK Mornar

Košarkaši Mornara posle Crvene zvezde u ABA ligi, poraženi su i od Metropolitena u Evrokupu, pa je prekinuta sjajna serija od četiri trijumfa u nizu.

Barani su bili oslabljeni, napavili su isuviše mnogo grešaka, nisu bili u šuterskom ritmu. I pored toga sve do završnice treće deonice bili su u meču, ali…

Povezano

Nemoguće je ostvariti pobedu u gostima protiv kvalitetne ekipe u jakom takmičenju, ako izgubite 20 lopti, ako napravite mnogo grešaka u odbrani i napadu. Bili smo oslabljeni, nismo mogli da računamo na četiri igrača iz postave, a skraćena rotacija i umor od prethodnih mečeva i putovanja je uticao na prikazano u Francuskoj. Pored toga, domaćin je pokazao veći stepen borenosti i zasluženo je stigao do cilja. Okrećemo se radu, nastojaćemo da se osvežimo u periodu koji imamo, te da se vratimo na pobednički kolosek“, naglasio je Mihailo Pavićević posle meča.

Košarkaše Mornara naredno iskušenje očekuje 24. oktobra kada igraju protiv Borca iz Čačka u ABA ligi, a četiri dana kasnije, Barani na svom terenu dočekuju Budućnost u petom kolu Evrokupa.