Šehović pred Unikahu: Daćemo sve od sebe

ULEB Eurocup 17. nov. 202017:27 > 17:31
Podeli:
KK Budućnost Voli

Košarkaši Budućnosti se vraćaju na parket posle pauze koja traje od 28.oktobra i utakmice protiv Mornara, koju su Barani posle triler završnice i produžetka dobili sa 85:82, trojkom Ajzeje Vajtheda.

Usledili su dobro poznati problem sa koronavirusom, broj pozitivnih igrača je rastao iz dana u dan, iz nedelju u nedelju. Odloženi su mečevi protiv Cedevita Olimpije, Igokee, Zadra, Breše, Metropolitena, ali nije protiv Unikahe.

Povezano

Izabranici Petra Mijovića u sredu, 18. novembra, sa početkom u 19 časova izlaze na megdan Unikahi u osmom kolu Evrokupa, samo dva dana kasnije sledi duel sa Brešom u Italiji, a ubitačan ritam zatvara duel sa Cibonom koji je na programu 22. novembra. Budućnost će za pet dana odigrati tri meča.

Nakon prinudne pauze, počeli smo da kompletiramo tim i vraćamo se utakmicama. Jako teško je sada misliti o rivalima koji nas čekaju, već se isključivo fokusiramo na nas i našu formu. Imamo veliku želju, veliki motiv. Uželeli smo se košarke, ali je svima jasno da će nam trebati vremena da se vratimo u ritam koji smo imali pre pomenutog prinudnog prekida”, naglasio je Suad Šehović i nastavio:

Očekuju nas dueli protiv Unikahe i Breše u Evrokupu, odnosno protiv Cibone u ABA ligi. Ono što mogu da obećam je da ćemo dati sve od sebe u utakmicama koje slede, a ljudski i sprotski je nadati se da uprkos svim problemima, možemo da stignemo do pobeda. Izvesno je da ćemo se boriti do poslednjeg atoma snage, a da li će to biti dovoljno da stignemo do cilja, saznaćemo brzo. Sada je najvažnije da zbijemo redove i da se borimo.“

Utakmica između Budućnosti i Unikahe na programu je 18. novembra sa početkom u 19 časova. Unikaha ima skor 5-2, a Budućnost 3-2, uz odložene duele sa Brešom i Metropolitenom. Uz to, Podgoričani imaju skor 4-0 u ABA ligi.