KKP: Sa Uniksom u 20:30, a sa Huventudom…

ULEB Eurocup 17. nov. 202019:30 > 19:33
Podeli:
KK Partizan NIS

Košarkaški klub Partizan oglasio se saopštenjem u kome se navodi da će se večerašnji meč 8. kola Evrokupa protiv Uniksa odigrati u zakazanom tereminu od 20:30 časova, ali i da se čekaju dalje instrukcije Ministarstva sporta i omladine.

Crno-beli u četvrtak u 20:30 sati u odloženoj utakmici 6. kola u Hali sportova „Ranko Žeravica“ igraju sa Huventudom, međutim, zbog novih mera Vlade Srbije u borbi protiv koronavirusa moguće je da će termin biti promenjen.

KK Partizan NIS obaveštava javnost da će se večerašnji meč 8. kola 7 Days Evrokupa između crno-belih i ruskog Uniksa igrati u ranije zakazanom terminu, od 20 časova i 30 minuta. Istovremeno, KK Partizan NIS pozdravlja i podržava nove mere koje je propisala Vlada Republike Srbije u cilju sprečavanja širenja virusa Kovid 19. Klub poziva svoje navijače da se ponašaju odgovorno i pridržavaju se propisanih mera. Za sve dalje aktivnosti, KK Partizan NIS čeka preciznije instrukcije Ministarstva omladine i sporta kada je u pitanju vrhunski sport, jer klub već za dva dana očekuje nova utakmica,“ piše u saopštenju.

U sastav Partizana posle pauze zbog povrede večeras se vraća Vil Mozli, a sve utakmice Evrokupa pratite na kanalima Sport Kluba.