Džikić: Moramo da zbijemo redove i damo sve od sebe

Podeli:
AdmiralBet ABA/Dragana Stjepanović

Šampion Crne Gore, uprkos tome, što je tokom priprema, malo po malo ostajao bez bitnih igrača iz sastava tima, pobedio je SC Derbi u minulom kolu ABA lige sa 78:70, bez Danila Nikolića, Igora Drobnjaka, Petra Popovića, Džejkoba Vajlija i Vilija Rida, pa trenutno ima skor od 7-3 u ABA ligi, odnosno 4-1 u Evrokupu.

Na žalost stručnog štaba, navijača i igrača, vremena za odmor nema, jer Budućnost već 8. decembra gostuje ekipi Promiteasa u šestom kolu Evrokupa, a jedina dilema je da li će veoma istrošena grupa momaka, biti jača za Vilija Rida, ili ne? U svakom slučaju, utakmicu možete da pratite na Sport Klubu 2. Budućnost ima skor 4-1, a Promiteas 2-3.

“Naš rival je napravio određene promene, a benefiti se mogu videti. Radi se o timu koji je dobro balansiran, sa dosta talentovanih igrača i iskustva. Ekipa iz Grčke igra dobru košarku u poslednje vreme. Mi se nalazimo u specifičnoj situaciji, nedostaje nam dosta igrača pa je i naš ritam isprekidan. Mi ćemo se držati zajedno i nastojati da damo sve od sebe.”, naglasio je Aleksandar Džikić, trener Budućnosti.

KK Budućnost Voli

Utakmica između Promiteasa i Budućnosti, na programu je 8. decembra, sa početkom u 18 časova i 30 minuta, a sve utakmice Evrokupa i Evrolige, možete da pratite na kanalima Sport Kluba.

 

Komentari

Vaš komentar