„Partizan pripada Evroligi, ne Evrokupu“

ULEB Eurocup 19. okt. 20219:01 > 9:17
Podeli:
Georg Wendt/picture-alliance/dpa/AP Images

Partizan u utorak od 19 i 30 počinje svoju novu evropsku avanturu. Protivnik je Hamburg, a meč ćete gledati na Sport Klubu 1.

Ambicije Partizana su naravno ove sezone nikada veće. Željko Obradović je na klupi, a u timu nekoliko igrača koji mogu da igraju u Evroligi. Toga su svesni i u taboru Partizanovog prvog protivnika Hamburg Tauersa.

Mnogi igrači mogu da igraju čak u NBA. Prednjači Kevin Panter, volim da vidim bekove koji tako jednostavno pogađaju. Partizan ne pripada Evrokupu već Evroligi. To žele i da dokažu i zato će nama biti veoma teško„, kaže generalni menadžer Hamburga Marvin Vilugbi.

Očekujem da igramo do naših krajnjih granica. Posebno da igramo u odbrani veoma intenzivnio. Može da se desi da to bude dan kada će sve stati na svoje mesto. Kao autsajder uvek možeš da igraš opuštenije. Moramo da imamo samopuzdanje, da verujemo u sebe i svoje akcije„, dodaje Vilugbi.

Utakmice Evrokupa, uključujući meč između Hamburga i Partizana, ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)