Kaba za SK: Radom do top forme, bićemo pravi!

KK Budućnost Voli/Filip Roganović

Košarkaši Budućnosti poraženi su na startu Evrokupa od Hamburga sa 73:66, posle meča u kojem je bilo evidentno da Podgoričani nisu uigrani, da nisu prošli pripreme onako kako je trebalo, da će probleme morati da rešavaju u hodu.

Problema je bilo u oba smera, Podgoričani su samo u pojedinim momentima bili na visini zadatka, odbrana je bila korektna, ali je napad bio veoma loš. Mnogo grešaka, mnogo promašaja iz otvorenih pozicija, mnogo loših odluka, olakšali su ekipi Hamburga da stigne do pobede u glavnom gradu Crne Gore.

“Drago mi je što sam se vratio na parket, insistirao sam da budem u sastavu tima, kako bih pomogao ekipi, iako nisam u top formi, borili smo se, dali sve od sebe, ali je na kraju usledio poraz. Nismo uigrani, lopta nema željeni protok, pravimo dosta grešaka, ali kako vreme bude odmicalo bićemo sve bolji i bolji. Maksimalno verujem u sebe i grupu momaka sa kojima igram, uz rad i strpljenje, brzo ćemo stići do top forme, a onda će uslediti i serija odličnih rezultata. Bićemo pravi, bićemo u skladu sa očekivanjima navijača, siguran sam u to”, naglasio je Alfa Kaba posle meča pa nastavio:

KK Budućnost Voli/Filip Roganović

“Ni jedan poraz ne prija. Međutim, nije ništa dramatično i alarmatno. Primorani smo da kroz utakmice jurimo formu i učimo na greškama, sezona je tek počela, pa ima mnogo vremena da pokažemo koliko vredimo i možemo. Uveren sam da ekipa Budućnosti može mnogo, a u periodu koji sledi, to ćemo i potvrditi na parketu.”.

KK Budućnost Voli

Budućnost nema vremena za odmor, niti za pripreme u uigravanje. Sve problem mora da rešava u hodu jer u narednih sedam dana igra protiv MZT Skoplja na svom parketu, a zatim sledi gostovanje Slasku iz Poljske.

Komentari

Vaš komentar