Ledej: Ranac i sveska? Sujeverje i rutina

Podeli:
KK Partizan

Košarkaš Partizana Zek Ledej govorio je o utiscima nakon pripremnog perioda sa crno-belima i turnira u Hrvatskoj, Turskoj i Grčkoj.

„Verujem da radimo tako da budemo bolji svakim danom. Igrali smo dosta utakmica sa produžecima, igrali smo protiv kvalitetnih protivnika. Nastavićemo da se borimo i radimo kako bismo napredovali svakog dana“, rekao je Ledej i nastavio o tome da li su njegova očekivanja dolaskom u Partizan ispunjena:

„Želeo sam da se takmičim, da osvajam trofeje, da pobeđujem šta god bilo potrebno za to. Trener ima visoke kriterijume i uporan je sa svakim igračem. Tako nešto možeš samo da poželiš, da je neko uporan da izvuče najbolje iz tebe svakog dana“.

Ledej je govorio i o svojim novim saigračima.

„Svi su dobri, dobra je energija, svi volimo košarku, svi želimo da budemo još bolji. Pobeda nam je svima zajednički cilj za koji se borimo. Drago mi je što smo na okupu“, objasnio je Ledej i dodao da su veliki utisak na njega ostavili navijači:

„Bilo je dobro, lepo je videti koliko je ljudi došlo. Želeli bismo da nastave da dolaze i podržavaju nas. Mi ćemo se boriti i učini sve što je u našoj moći da pobeđujemo“.

Zek je prokomentarisao i svoje reakcije dok je na klupi, kao i to da je najglasniji u timu. Pažnju navijačima posebno su privukli ranac i sveska koje uvek nosi sa sobom.

„Uvek stojim, ne sedim. Uvek sam u utakmici, fokusiran na detalje kojim bih pomogao svom timu da pobedi, a moj ranac je sujeverje. Nosim ga sa sobom otkad sam profesionalac, gde god bio. Nastavio sam da se držim te rutine i tog sujeverja“, zaključio je Ledej.

 

 

Komentari

Vaš komentar