„Malo smo se pogubili i nismo igrali našu košarku“

ULEB Eurocup 20. jan. 20210:151 komentar
Podeli:
SK

Trener Partizana Saša Filipovski smatra da njegova ekipa nije uspela da se privikne na odbranu i agresivnost Metropolitana u 2. kolu grupe F Top 16 Evrokupa i da su to razlozi ubedljivog poraza.

Povezane vesti

Imali smo problema sa njihovom odbranom i agresivnošću. Nismo bili disciplinovani u napadu, tako da je nivo naše igre opao usled njihove agresivnosti. Nakon toga smo se malo pogubili i nismo igrali našu košarku. Ta agresivnost je glavni razlog zbog kojeg nismo bili na našem nivou. Sa druge strane, promašili smo nekoliko polaganja, a u odbrani smo dozvolili mnogo lakih poena posle igre jedan na jedan. Nismo dobro branili te prodore,“ rekao je Filipovski.

Centar Vil Mozli istakao je da ekipa mora da ispravi greške.

Znao sam da će biti teška utakmica i da moramo da izađemo i odigramo jako. Moramo da prihvatimo ovaj poraz, vidimo gde smo grešili i moramo da ispravimo greške u narednim utakmicama. Promašili smo neke šuteve, nakon kojih smo počeli da forsiramo i uzimamo teške šuteve. Sledeći put ćemo biti koncentrisaniji,” istakao je Mozli.

Partizan u sledećem kolu gostuje Lokomotivi u Krasnodaru.

Trener crno-belih Sašo Filipovski je bio izuzetno ljut tokom meča, a na jednom tajm-autu nije mogao da izdrži i čak je opsovao igrače.

Komentari

Vaš komentar