Mijailović: Kodi van tima, struka ima podršku da se pojačamo

ULEB Eurocup 24. jan. 202113:58 > 18:253 komentara
Podeli:
SK

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je ekskluzivno za Sport klub obrazložio situaciju u vezi sa Kodijem Milerom Mekintajerom, kao i zdravstveni bilten ekipe, s obzirom na to da je subotnji meč protiv FMP odložen zbog prisustva virusa korona u crno-belim redovima.

Poslednjih nekoliko dana spekuliše se o odlasku Kodija Milera Mekintajera, a Mijailović je naglasio da Amerikanac trenutno trenira samostalno.

Povezane vesti

„Odluka stručnog štaba i sportskog sektora je da Kodi bude van ekipe, on je sada igrač Partizana i trenira van ekipe. Traži se način oko izlaska iz ugovora. Sportski sektor i stručni štab imaju odrešene ruke da sklone koga žele iz ekipe, isto tako imaju podršku kluba da se pojačaju na pozicijama na kojima smatraju da treba. Ciljevi kluba su svima jasni. Neposredno pred sinoćnu utakmicu dobili smo informaciju da nam je ekonom pozitivan na covid-19, specifičnost njegovog posla je da ima kontakt sa većinom igrača, nismo želeli ništa da prepustimo slučaju, testirali smo sve igrače i stručni štab, sada čekamo njihove rezultate. Juče posle podne se nekoliko igrača žalilo na glavobolje kako nam je preneo klupski doktor. Sada se molimo da svi budu zdravi, da nastavimo takmičenja po planiranim kalendarima„, objasno je predsednik crno-belih za Sport klub.

Meč između Partizana i FMP je trebalo da se igra u subotu u u Hali sportova „Ranko Žeravica“ od 19 časova.

ABA liga će naknadno odrediti novi termin odigravnja utakmice.

Partizan je trenutno sedmi na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 7-8.

Komentari

Vaš komentar