Pulen: Duško Ivanović najgori trener za kojeg sam igrao

VTB United League 16. jun 20170:12 > 0:25
Turkish Airlines EuroLeague

Ubojiti plejmejker Džejkob Pulen, koji je u prethodnoj sezoni nastupao za ekipu Himkija, govorio je o odnosu sa trenerom tima Duškom Ivanovićem ne baš biranim rečima, a otkrio je i ko je bio trenerov „miljenik“.

Američki plejmejker sa gruzijskim pasošem bio je zbilja frustriran načinom na koji se crnogorski stručnjak ophodio prema njemu u prethodnoj sezoni:

Trenutno stanje stvari je takvo da mislim da je Duško Ivanović najgori trener za kojeg sam ikada igrao. Nije želeo da budem u timu i odstranjivao me je iz stastava, iako nisam kršio nikakva pravila, niti učinio išta pogrešno. Samo me je sklonio iz tima.“

Nekadašnji plejmejker univerziteta Kanzas Stejt prilično je ogorčen na bivšeg trenera Barselone, Baskonije i Panatinaikosa:

Želeo bih da nisam nikada došao da igram kod njega. On nema kontorlu nad timom – samo pušta Alekseja Šveda da šutira 30 puta po utakmici. Niko, osim Šveda naravno, nije srećan što je u njegovoj ekipi“, iskren je bio Pulen.

Zaista bih voleo da se vratim iduće sezone i igram Evroligu sa timom, ali isključivo ukoliko dođe do promene trenera“, zaključio je iznervirani 27-godišnji organizator igre.