Davidovac: Čast je da nastavim tradiciju Srba u CSKA

Euroleague 26. jun 202217:4514 komentara
Podeli:
KK CSKA

Moskovski CSKA je na zvaničnom sajtu kluba predstavio novo pojačanje, uz podsećanje na kratku biografiju Dejana Davidovca.

Emil Rajković, šef struke Moskovljana u narednoj sezoni, poželeo je dobrodošlicu Davidovcu, za kojeg je istakao da može da odgovori na više pozicija u timu.

Povezano

– Dejan je univerzalan igrač, može da bude jednako dobar na više pozicija u timu. Njegov najveći kvalitet je visoka košarkaška inteligencija, prodor i igra u odbrani. Nastupajući za ekipu Crvene zvezde u Evroligi, uvek je bio fokusiran, nikad sebičan… Želim mu da se što lakše prilagodi novoj ulozi i našem sistemu u CSKA – kazao je Rajković. 

Sada već bivši igrač Crvene zvezde bio je vidno uzbuđen zbog potpisa ugovora sa moskovskim timom. 

– Veoma sam srećan što sam potpisao za legendarni klub CSKA. Nisam igrao za inostrani klub u karijeri, ovo je moj prvi angažman izvan Srbije, i to sa timom takve reputacije. Počastvovan sam da nastavim tradiciju Srba u CSKA, posle imena kao što su Ivković, Krstić, Teodosić… Veoma smo motivisani da naredne sezone vratimo trofej VTB lige – kazao je Davidovac, koji je tim rečima potvrdio da mu neće biti problem što CSKA ne igra u Evrligi. 

Komentari

Vaš komentar