Zenit bolji od Samare, Jenisej od Cmokija

Jesus A. Orihuela/Euroleague Basketball via Getty Images

Odigrana su još tri meča VTB lige, a iznenađenja su izostala. Parma je pobedila MBA iz Moskve, Zenit je bio bolji od Samare, dok je Jenisej slavio protiv Cmokija.

Zenit je stigao do četvrte pobede, a ima jedan poraz od Uniksa. Momci iz Sankt Petersburga su nadigrali Samaru sa 82:70, a raspoloženi za igru u napadu, bili su Kaleb Homesli sa 28, Trej Tompkins sa 10 i Sergej Karašev sa osam poena. Kod Samare, bolji od ostalih, bili su Markus Najt sa 20 i Džejms Enis sa 19 poena.

Parma je pobedila MBA iz Moskve sa 78:70. Prevagu na tasu Parme, doneli su Džastin Roberson sa 17, odnosno Danilo Pokodijev i Džoel Džejms sa po 14 poena. Kod Moskovljana, Andrej Lopatin je postigao 14, Ilija Platonov 13, a Aleksandr Homenko 13 poena.

Jenisej je gotovo rukometnim rezultatom slavio protiv Cmokija sa 54:36. Prevagu na tasu Jeniseja, doneli su Anđelo Vorner sa 11 i Aleksandar Gudumak sad evet poena. Kod Cmokija, Zek Smit je postigao 10, a Uladislau Bliznuk devet poena.

Naredni mečevi u VTB ligi, na programu su 27. oktobra, a snage će odmeriti: Parma – Saratov, Samara – Astana, Nižnji – Lokomotiva, CSKA – Jenisej.

Komentari

Vaš komentar