Tijana i Sara: Tajna je u tome da u svakom momentu daš sve

Podeli:
Printscreen

Zlatne srpske košarkašice iz Budimpešte 2015. godine Tijana Ajduković Anđušić i Sara Krnjić duel Srbije i Francuske na Mundobasketu gledale su na zajedičkom druženju koje su organizovali Sport Klub i FIBA.

FIBA Watch party

Tijana i Sara kažu da su se rado odazvale pozivu i da uvek podržavaju reprezentaciju, ali i da je ovo bio lep povod da se vide sa nekim ljudima sa kojima se nisu videle neko vreme.

„Ovo je sjajno, s obzirom da su sve mlade igračice, Marina ih baš forsira. Ovo je sjajan uspeh da se uđe među osam najboljih na svetu“, kaže Sara u razgovoru sa Ninom Radojević Spasojević.

„Dosta igračica je novih, nisu do sada nastupale za A selekciju i dosta njih nema iskustva na ovako velikim događajima. Mislim da su se jako dobro uklopile sa ostatkom ekipe i da su napravile lepu priču. Baš sam prijatno iznenađena kako dobro guraju i kako to lepo funkcioniše. Baš su unele energiju i napravile sjajan rezultat. Nadam se da nećemo stati tu“, nadovezala se Tijana.

Ceo razgovor pronađite u videu ispod.

Mundobasket možete da pratite na Sport Klubu uz SBB ukoliko još niste korisnik SBB usluga – put EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Komentari

Vaš komentar