Bata srećan posle Francuske: Sledi važan meč sa Brazilom

Odbojka 5. jun 202110:47
Podeli:
Aleksandar Atanasijević
FIVB

Cilj Srbije u Ligi nacija ove godine jeste plasman među četiri najbolje ekipe i ulazak u završni turnir. Ipak to neće biti ni malo lako, Srbija sada ima četiri pobede i jedan poraz dok sledi duel sa Brazilom u subotu kojim će "orlovi" zatvoriti drugu sedmicu Lige nacija.

Protiv Francuske je Srbija gubila 2:0 posle prva dva seta. Delovalo je da će se baš u utakmici sa Francuzima lomiti situacija oko plasmana na finalni turnir, pa je Srbija i uspela da prelomi i da preokrene meč.

Bio je važan meč jer smo znali da ako izgubimo od Francuske možda postoji mogućnost da ne idemo na fajnal for, a to nam je prvobitni cilj. Ali u subotu igramo još jedan važan meč, ovoga puta protiv Brazila i siguran sam da imamo šanse, treba da ostanemo fokusirani i da se spremimo za ovo. Naša želja je da se borimo za svaku loptu, za svaku odbranu, za svaki kontakt i zato smo dobili Franucsku„, rekao je Aleksandar Atanasijević.

Bata je nekoliko sezona proveo u Italiji u ekipi Peruđe, odakle se vraća u Skra iz Belhatova. Tamo je srpski korektor takođe bio odlično prihvaćen. Ipak on priznaje da se nigde ne oseća tako dobro kao kada je sa nacionalnim timom.

Sjajno je da sam opet sa reprezentacijom. Svi volimo da igramo za Srbiju i da budemo zajedno. Nismo samo saigrači već i dobri prijatelji i zadovoljstvo je da igramo zajedno opet. Uživamo što smo zajedno na terenu i što provodimo slobodno vreme zajedno„.

Meč sa Brazilom, koji baš kao i Francuska igra u skoro najjačem sastavu u Riminiju je u subotu od 15 časova i gledaćete ga na Sport Klubu 1. Pre meča gledajte i studio posvećen ovoj utakmici.

Komentari

Vaš komentar