Finale: Budva bolja od Budućnosti, borba se nastavlja

OSCG

Odbojkaši Budve, nedavno su u finalu Kupa Crne Gore, posle velike borbe i trilera pobedili Budućnost sa 3:2, a zatim su u prvom meču finalne serije slavili sa 3:1 (25:21, 25:15, 23:25, 25:16).

Budva: Jelić, Miljanić, Lečić, Milenković, Gmitrović 23, Krivokapić, Despotovski 3, Milić 10, Urban (libero), Baranov 6, Bjeljac 6, Mihajlov 4.

Budućnost: Dubak, Mašković, B. Vlahović 2, N. Radović 8, Radević 2, Hadžisalihović 12, Miranović, Perunović 1, I. Vlahović (libero), Ćinćur 3, Jovović 16, B. Radović 5.

CEV

Budvani su bili bolji rival tokom prva dva seta. Poveli su sa 2:0, ali je Budućnost uspela da dobije neizvesni treći set. Mnogi su pomislili da će ponoviti finale Kupa, kada su Podgoričani od 0:2, stigli do 2:2, ali je Budva nije složila sa takvim epilogom. Dobila je treći set za vođstvo u finalnoj seriji.

Naredni meč je na programu 18. aprila u Podgorici, a za osvajanje titule su potrebne tri pobede. Na osnovu viđenog u finalu Kupa, odnosno prvom meču finalne serije, ljubitelje odbojke i sporta očekuje zanimljiva borba za tron, koji brane Budvani, a napadaju Podgoričani.

 

Komentari

Vaš komentar