Kup CG: Galeb vs. Luka Bar, Budva vs. Budućnost

OSCG

Dođite da zajedno uživamo u spektaklu, jednoglasna je poruka kapitena i trenera finalista Kupa na konferenciji za novinare koja je održana u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Finalne utakmice Kupa Crne Gore za odbojkaše i odbojkašice odigraće se u utorak, 29. marta 2022. godine u dvorani “Verde Complex” u Podgorici.

U prvom finalu sa početkom u 15 časova i 30 minuta, snage će odmeriti odbojkašice Galeba i Luke Bar. Veliki derbi Crne Gore, veliki gradski derbi, po pravilu donosi meč na jednu loptu, a takav se očekuje i u finalu koji sledi. Trofej u Kupu brani Galeb, dok je Luka Bar aktuelni šampion Crne Gore.

OSCG

U finalu odbojkaša, sa početkom od 18 časova, snage će odmeriti Budva i Budućnost. Budva, koja je prošle sezone osvojila duplu krunu, koja nije osetila gorčinu poraza u Crnoj Gori, tokom sezone koja je u toku, slovi za favorita, ali je staro pravilo da je u jednom meču sve moguće.

Upravo u pomenuto pravilo se uzdaju i odbojkaši Budućnosti, koji će sigurno uložiti i poslednji atom snage, kako bi protiv favorita na papiru, stigli do toliko željenog trofeja.

FOTO: OSCG

Ono što je izvesno, kapiteni i treneri učesnika finala, imaju pravo. Ljubitelji odbojke će imati priliku da uživaju u istinskom spektaklu, velikim borbama za trofeje koji su na talonu.

Komentari

Vaš komentar