Luka Bar ne odustaje od titule, Galeb želi tri meč lopte

Odbojka 27. apr 202212:38 > 12:42
OSCG

Galeb iz Bara igra sezonu iz snova u kojoj je odbranio Kup Crne Gore, zauzeo prvo mesto u ligaškom delu šampionata Crne Gore, a zatim u prvom meču finalne serije slavio protiv Luke Bar sa 3:0, posle ravnopravna dva seta i trećeg, u kojem je na parketu postojala samo jedna ekipa Galeb - 3:0 (25:21, 25:21, 25:10).

Drugi meč finalne serije, na programu je 28. aprila sa početkom u 16 časova. Igra se u dvorani “Topolica”. Luka Bar će nastojati da spreči Galeb da stigne do tri meč lopte kada je osvajanje titule u pitanju, a Galeb upravo suprotno, da stigne do pobede, da dođe do prilike da prekine niz Luke Bar, da spreči velikog rivala da stigne do desete titule u nizu.

Luka Bar
OSCG

“U prvoj utakmici Galeb je pokazao kvalitet i zasluženo poveo u finalnoj seriji. Smatram da smo pružili dobar otpor u prva dva seta, međutim, u ključnim momentima smo napravili greške koje ne smeju da se dešavaju protiv ekipe kao što je Galeb. Nećemo se predati u nastavku serije, daćemo sve od sebe da u narednom meču slavimo i na taj način izjednačimo rezultat”, rekla je Dušanka Petrović, jedna od najboljih odbojkašica i kapiten ekipe Luke Bar.

U taboru Galeba, svesni su da u ovom trenutku njihova ekipa ima realne šanse da prekine dominaciju najvećeg rivala. I pored toga, odbojkašice su čvrsto na zemlji, jer iskustvo iz prethodnih sezona govori da se Luka Bar nikada ne sme otpisati.

OSCG

“Očekuje nas jedan kvalitetan meč. Iako smo ovu finalnu seriju započele pobedom, ne treba žuriti i ništa prognozirati. Ekipa Luke Bar je protivnik vredan respekta, moramo biti strpljive do kraja. Očekujem lepu atmosferu i pozivam sve ljubitelje odbojke da dođu i uživaju u gradskom, crnogorskom i regionalnom derbiju”, poručila je Teodora Čavić, kapiten Galeba iz Bara.

Drugi meč finalne serije, na programu je 28. aprila sa početkom u 16 časova, Da li će serije krenuti iz početka, ili će Galeb stići do tri meč lopte, kada je reč o osvajanju titule, saznaćemo brzo.

Komentari

Vaš komentar