Odbojkašice Crne Gore kreću ka ostvarenju sna

Foto: OSCG

Odbojkaši Crne Gore nalaze se jako blizu plasmana na treće uzastopno Evropsko prvenstvo, a odbojkašice, 21. avgusta počinju kvalifikacije, u kojima će nastojati da san pretvore u javu, da stignu do prvog velikog takmičenja u istoriji.

Crna Gora je u grupi sa Finskom, Češkom i Islandom. Plasman na Evropsko prvenstvo će obezbediti dve prvoplasirane selekcije, a Crna Gora, prvi meč u kvalifikacijama igra protiv Finske, 21. avgusta, sa početkom u 17 časova i 30 minuta u Pljevljima.

OSCG

“Kada prođemo kroz analizu našeg rada, zaista mogu da budem zadovoljan i ponosan kako su to devojke prihvatile i iznele. Sve je ličilo na avanturu, ali mislim da ta avantura ima smisao. Uspeli smo da složimo ekipu, uspeli smo da pobedimo sve prepreke koje su nas pratile, prvenstveno mislim na povrede koje smo imali tokom priprema. Sada smo blizu top forme, što se osetilo kroz protekle treninge“, rekao je selektor Milorad Krunić pa nastavio:

ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore
CEV

„Loše je to što je prva utakmica od vitalnog značaja. Moramo da budemo na vrhunskom nivou od prvog do poslednjeg minuta, ako želimo, a želimo pobedu protiv Finske.  Verujem u ekipu, imamo sjajnu atmosferu u timu, pa se nadam da ćemo uspeti da budemo konkurentni, da ćemo uspeti da stignemo do ostvarenja sna, a to je plasman na prvo veliko takmičenje u istoriji ženske odbojkaške rerezentacije Crne Gore”.

oscg

Na putu ka ostvarenju sna, pobeda protiv Finske u meču koji sledi, bila bi od vitalnog značaja, a na potezu su i navijači, ljubitelji odbojke i sporta, jer bi odbojkašicama mnogo značio vetar u leđa.

Komentari

Vaš komentar