Stefana: I srebro je apsolutno ok

Podeli:
CEV

Jedna od najiskusnijih igračica u ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije Stefana Veljković Lisinac rekla je posle osvajanja srebra da je ponosna na devojke, ne samo zbog uspeha ove godine, već i prethodnih.

Srpske odbojkašice poražene su u finalu Evropskog prvenstva u prepunoj „Beogradskoj areni“ od Italije 3:1, a prethodno su ovog leta osvojile bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Stefana je propustila Igre posle porođaja, ali je bila u timu na Šampionatu ’Starog kontinenta’.

Povezane vesti

Sigurno da je zlatna medalja bila najviše očekivana i da smo se za to borile do kraja, ali, bože moj, dešava se ponekad da napravimo i nešto što nije očekivano, pa da bude kao sada. Ponosna sam na ove devojke, mogu samo da kažem svaka im čast na svemu što su izdržale, ne samo ove godine, već i prethodnih. Želim da čestitam celom timu i da kažem da niko ne treba da brine, da je sve u redu, i da je apsolutno ok uzeti i srebro“, rekla je Stefana.

Njena saigračica Mina Popović rekla je da su Italijanke jednostavno bile bolje u finalu i da su zasluženo pobedile.

Ovo je sigurno veliki uspeh, navikle smo ljude da osvajamo i da smo uvek najbolji, svima je jako teško pao ovaj poraz, ali u ovom trenutku su odigrale bolje od nas i zasluženo pobedile. Nikada to nije lako jednom sportisti da prizna, kao i samom sebi, ali u ovom trenutku smo mi tako izgledale. Jako nam je žao, zahvalila bih se svima koji su došli da nas podrže, bilo je prelepo“, naglasila je Popovićeva.

Komentari

Vaš komentar