Zlatni iz Sidneja uz Gajića

Vesti odbojka 17. nov 20160:20 > 0:23
Podeli:
Odbojkaški savez Srbije

Šestorica proslavljenih srpskih odbojkaša koji su osvojili zlato na Olimpijskim igrama u Sidneju pod zastavom Jugoslavije pružili su podršku svom nekadašnjem selektoru Zoranu Gajiću pred izbore za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije.

Gajić je jedan od dvojice kandidata za mesto prvog čoveka srpskog odbojke, koje je ostalo upražnjeno posle smene Nenada Golijanina. Njegov protivkandidat na izborima koji su zakazani za 27. novembar biće Vladimir Grbić, još jedan od igrača koji je osvojio zlato u Sidneju.

Pismo igrača koje su potpisali Slobodan Boškan, Andrija Gerić, Vasa Mijić, Slobodan Kovač, Đula Mešter i Veljko Petković, a preneo sajt www.odbojka-volleyball.com prenosimo u celosti.

Shodno predstojećim izborima za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije, a povodom učestalih telefonskih poziva koje smo dobijali da prokomentarišemo kandidature ljudi koje znamo i sa kojima smo sarađivali, mi bivši reprezentativci koje je vodio Zoran Gajić želimo da kažemo sledeće:

Zoran Gajić je predvodio tim u kome smo i mi dali svoj igrački doprinos. Iskustvo koje smo tada stekli vodilo nas je kroz kompletan sportski život sve do završetka karijera. Životno iskustvo, odmerenost, stručnost Zorana Gajića nas opredeljuje da ga podržimo. Ubeđeni smo da će uspešno sa svojim timom u kojem je i Ivan Miljković voditi Odbojkaški savez Srbije i unaprediti srpsku odbojku“, stoji u pismu.

Rok za podnošenje prijava za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije je 23. novembar.