David Mehić ponovo u Vojvodini

Vesti odbojka 29. jan 202016:51 > 16:53
FOTO: CEV

Filmovi su nas naučili da se kriminalac uvek vraća na mesto zločina, a svakodnevni život da se šampioni vraćaju na mesto uspeha.

Vojvodina NS seme će u napad na svoju četvrtu uzastopnu titulu krenuti od prvog dana februara sa novim-starim igračem Davidom Mehićem, koji će poslednjeg dana prelaznog roka potpisati vernost najdražem klubu do kraja sezone.

Nije puno trebalo da se klub i Mehić dogovore, želja je bila obostrana, a ciljevi isti. Bio je, jedan od miljenika novosadske publike, deo šampionske priče u minule tri sezone, otisnuo se na kraju prošle sezone u Francusku, ali Nica nije mogla da zameni Srpsku Atinu. Posle nekoliko meseci privremenog rada u inostranstvu, ponovo su se Davidu širom otvorila vrata njegove druge kuće, koja nikada nisu ni bila zatvorena.

Pojačaće tako crveno-beli konkurenciju na poziciji primača servisa, a Mehić bi trebalo da zaduži dres sa brojem 24, isti koji je nosio prošlog leta u reprezentaciji Srbiji za vreme Lige nacija.

Velika želja svih struktura kluba bila je da u redove našeg tima vratimo igrača koji je bio deo naše šampionske priče u minule tri sezone i presrećan sam da smo u tome uspeli. Putevi ka svim trofejima u Srbiji su nam sada potpuno čisti, jer smo svesni snage ovog tima, koji pojačan Mehićem predstavlja krem naše odbojke”, rekao je Dragoljub Zbiljić, predsednik Upravog odbora Vojvodine NS seme.