LŠ: Kovačević i Lisinac na Kovača

Vesti odbojka 20. feb 202018:47 > 18:51
Podeli:
sport klub

Obavljen je žreb četvrtfinala Lige šampiona u obe konkurencije, a prvaka Evrope i sveta Lube čeka susret sa belgijskim Ruselarom.

Italijani će imati tri predstavnika među najboljih osam na svetu – Trentino, Peruđu i Lube. Trentino, čije boje brane Uroš Kovačević i Srećko Lisinac, igrače sa Jastržebskim, koji sa klupe vodi selektor Srbije Slobodan Boba Kovač. Peruđa Aleksandra Atanasijevića i Marka Podraščanina sastaće se sa ruskim Fakelom, a poslednji par čine Kuzbas iz Kemerova i Keđeržin, čiji je trener Nikola Grbić.

Šampionke Evrope odbojkašice Novare čeka dvomeč sa Fenerbahčeom i biće to susret Zorana Terzića i Brankice Mihajlović sa jedne i Jovane Brakočević i Stefane Veljković sa druge strane. Vakifbank Milene Rašić i Maje Ognjenović se sastaje sa moskovskim Dinamom, koji sa klupe vodi Željko Bulatović, dok drugi istanbulski klub Ezačibaši, za koji igra najbolja igračica Evrope Tijana Bošković, čeka susret sa Skandičijem čije boje brani Jovana Stevanović. Poslednji par čine Štutgart i Koneljano.

Prvi mečevi u obe konkurencije igraju se između 3. i 5. marta, a revanši između 10. i 12, a sve ćete moći da pratite na kanalima Sport Kluba.