Petrić: Nisam znao da sam imao koronavirus

Vesti odbojka 7. jun 202012:25 > 12:32
Lega Pallavolo

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nemanja Petrić rekao je da je tek nedavno saznao da je bio zaražen koronavirusom.

On je proveo dva meseca u Milanu i tek kada je uradio test na antitela saznao je da je bio zaražen.

Kada je buknula epidemija nisu nas testirali, već smo svi bili u karantinu. Tek kada smo kasnije u Milanu uradili testove ustanovili su da imam antitela, što znači da sam imao virus. Kako sam dva dana krajem februara, početkom marta, osećao malaksalost, doktori veruju da sam tada zakačio Covid-19. Sigurno je da je u tom periodu mnogo ljudi imalo koronu, a da nisu znali. Sada je sve u redu, testovi su negativni„, rekao je Petrić.

Petrić se vraća u Modenu, čije je boje branio od 2014. do 2018. godine.

„Poslednjih dana sam sređivao neophodnu papirologiju kako bih mogao nesmetano da stignem u Italiju. U klubu su odlučili da se pripremamo u junu, kako bismo dobili dve slobodne nedelje u julu. Veruju da će tada moći da se ide na odmor. Modena je moja druga kuća. Vratio sam se na mesto uspeha posle tri godine. To je klub sa najvećom istorijom, ceo grad živi za odbojku i uvek se uzdignu iznad problema. Presrećan sam što sam ponovo sa njima„, zaključio je Petrić