Nedeljković: Iz sezone u sezonu pravimo iskorak

Američki fudbal vesti 7. mar 202222:051 komentar
Podeli:
SAAF, Igor Lazarević

Trener SBB Vukova Ivan Nedeljković zadovoljan je kako teku pripreme za novu sezonu i najavljuje još bolje rezultate.

Posle perioda suše kada su trofeji i bitna uloga u regionu u pitanju, SBB Vukovi vratili su se na velika vrata pod trenerom Ivanom Nedeljkovićem. Čovek čiji glas brojni ljubitelji NFL prepoznaju sa prenosa najkvalitetnije lige na kanalima Sport Kluba, najavljuje još jednu dobru sezonu.

– Maksimalno sam zadovoljan, znam koliko su momci naporno trenirali i koliko rade na sebi. Već godinama unazad off-season rezultati su fantastični i velike zasluge za to pripadaju našem višegodišnjem partneru Ivanu Šnajdaru. Sa velikim nestrpljenjem iščekujem da vidim svu tu snagu i eksplozivnost u živoj akciji na terenu. Veoma sam uzbuđen zbog početka nove sezone, kao i ceo trenerski kadar, a verujem da je situacija ista i sa igračima – rekao je Nedeljković za klupski sajt.

Ekipa ima velike ambicije ove sezone, u kojoj se vraća u elitno regionalno takmičenje CEFL ligu.

– Naši ciljevi se sastoje iz nekoliko faza, iz nedelje u nedelju idemo korak po korak. Pre svega želimo da regularni deo sezone završimo na prvom mestu na tabeli, potom da dođemo do finala i borbe za novu titulu, a na kraju i da je osvojimo. Pored domaćeg prvenstva, ove sezone se nakon višegodišnje pauze vraćamo igranju Centralno-evropske fudbalske lige, ali i tu idemo korak po korak i fokusirani smo samo na meč prvog kola. Iskren da budem, osećamo da celokupan sistem ponovo vraćamo na noge. Radili smo na tome da koren ekipe čine momci koji su prošli naše omladinske selekcije, što je po svemu sudeći dalo dobre rezultate.

Novi kvoterbek ekipe biće Amerikanac Rajan Barab.

– Rajan je neko ko je jako kompetitivan i njegov ljudski momenat je na nas ostavio jako snažan utisak tokom intervjua. Smatramo da je on tip osobe i igrača koji je potreban našoj ekipi i da će se bez problema uklopiti u naš sistem igre u napadu. Rajanov pristup, iskustvo i profesionalizam su bili pozitivni signali koji su nam rekli da je on pravi čovek za SBB Vukove. Bio je čak i trener na Seton Hill koledžu, što je svakako još jedan benefit, pogotovo ako uzmemo u obzir da će jedan od njegovih zadataka biti i rad sa našim mladim kvoterbekom Dimitrijem Obradinovićem. Jedva čekamo da se priključi ekipi i da svi zajedno započnemo pripreme za novu sezonu.

Komentari

Vaš komentar