Bajden ugostio Brejdija i drugove

Američki fudbal 20. jul. 202122:301 komentar
Podeli:
Scott Taetsch-USA TODAY Sports

Džozef Bajden, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, ugostio je igrače Tampa Bej Bakanirsa, aktuelne šampione NFL lige.

Ova tradicija je bila prekinuta četiri godine za vreme mandata Donalda Trampa. Zanimljivo je da je Tom Brejdi došao u Belu kuću prvi put od 2005. godine, iako je i kasnije osvajao titule sa Nju Inglandom. Izbegao je dolaske za vreme Baraka Obame 2015. i Donalda Trampa 2017. godine.

povezane vesti

Pored Brejdija na ceremoniji su bili vlasnik Brajan Glejzer, trener Brus Arijans, kao i ostali igrači šampionskog tima. Razgovarlo se o izborima, koronavirusa, a predsednik Bajden je apelovao da se vakcinišu igrači, koji to već nisu uradili.

Ipak najviše šala je bilo na račun godina. Bajden je postao najstariji predsednik Sjedinjenih Država, Brejdi sa 43 godine najstariji kvoterbek, a Brus Arijans najastariji trener, koji je osvojio Superboul.

Nećete od mene čuti više da se šalim na račun godina. Nemam nikakav problem sa tim što sam najstariji, sve dok mogu da budem najbolji“, rekao je Bajden.

 

 

Komentari

Vaš komentar