Beličik: Nikada nisam želeo da Brejdi ode

Američki fudbal 28. sep. 202111:341 komentar
Podeli:
Kathryn Riley/Getty Images

Tom Brejdi se u nedelju vraća na Foksboro, prvi put u dresu ekipe, koja nije Nju Ingland Petriotsi.

Najtrofejniji kvoterbek u istoriji prošle godine je napustio Masačusets i otišao u Tampa Bej. U prvoj godini je sa Bakanirsima osvojio Superboul i stigao do sedme titule u neverovatnoj karijeri.

povezane vesti

Sada se nestrpljenjem očekuje njegov meč protiv ekipe čiji je dugo godina bio zaštitni znak. Atmosferu pred utakmicu podigao je otac Toma Brejdija, koji je izjavio „da Bil Beličik više nije želeo Toma Brejdija u ekipi Nju Inglanda i da se je zato otišao put Floride“.

Odmah se oglasio i slavni trener, koji je rekao da to nije istina.

Nikada nisam želeo da Brejdi ode. Imao je mnogo opcija i doneo je odluku. Mi očigledno nismo mogli da mu ponudimo to što mu je dala Tampa. Morate Toma da pitate o tome, samo je sigurno da bih uvek hteo da Brejdi predvodi moju ekipu“, rekao je Bil Beličik.

Činjenica je da Nju Ingland prošle godine nije mogao da parira ponudi Tampe. Sa Floride su Brejdiju dala 50 miliona dolara za dve sezone, što je bio više nego jak argument da prihvati ponudu.

Meč između Nju Inglanda i Tampa Beja na programu je u noći između nedelje i ponedeljka u 2.20 časova uz direktan prenos na Sport klubu 1.

Komentari

Vaš komentar