Bitna pobeda Koltsa, Tejlor trčao, hvatao…

Podeli:
AP Photo/Michael Conroy

Džonatan Tejlor je bio ključan igrač u pobedi Indijanapolis Koltsa nad Njujork Džetsima 45:30, u prvom meču devete NFL nedelje.

Raning bek Koltsa je pretrčao 172 jarda, dva puta je imao tačdaun, a takođe je imao i dva hvatanja za 28 jardi. Uz sve to odličan je bio i Karson Venc koji je bacio tri pasa za tačdaun. Koltsi su tako imali kompletnu utakmicu protiv posrnulih Džetsa i došli su do četvrtog trijumfa iz devet utakmica. Tako su uhvatili poslednji voz za plej-of borbu sa velikim brojem drugih timova u AFC.

Posle prve četvrtine bilo je 7:7, da bi Koltsi razbili Džetse u drugoj četvrtini i na početku treće. Tejlor je početkom drge istrčao za svoj prvi tačdaun, da bi Venc bacio još dva tačdauna Džeku Dojlu i Majklu Pitmanu. Pinter je polovinom treće četvrtine uhvatio još jedan pas Karsona Venca, a zatim je meč zapečatio Džonatan Tejlor trkom od 78 jardi i tačdaunom za 42:10.

Tejlor je imao 19 nošenja za 172 jarde, a odličnu podršku je imao u Najhejmu Hajnsu koji je imao 74 pretrčana jarda, jedan tačdaun iz svega šest nošenja. Karson Venc je bacio 272 jarda a svega osam pokušaja dodavanja su mu bili neuspešni. Džoš Džonson je kod Džetsa bacio 317 jardi, a priliku je dobio i Majk Vajt koji je bacio 95.

Komentari

Vaš komentar