Brejdi ispravio grešku i dodao zahvalnicu Petriotsima

Podeli:
Tom Brejdi
Maddie Meyer/Getty Images

Legendarni kvoterbek Tom Brejdi na neki način je ispravio svoju grešku i zahvalio se Nju Ingland Petriotsima, u čijim redovima je proveo 20 godina, pošto ih nije uopšte pomenuo u svojoj objavi o povlačenju.

Povezano

Brejdi je u utorak potvrdio povlačenje, čime je stavio tačku na neverovatnu karijeru dugu 22 sezone. Tom prilikom se zahvalio Tampa Bej Bakanirsima, za koje je igrao u poslednje dve sezone i sa njima osvojio Superboul prošle godine, kao i svojom ličnom treneru i agentima, ali ne i franšizi iz Bostona, sa kojom je inače, osvojio šest Lombardijevih trofeja.

Izostanak zahvalnice u objavi povlačenja nije sprečio vlasnika Petriotsa Roberta Krafta da čestita Brejdiju na svemu što je postigao. Nedugo zatim, Brejdi je ispravio svoju grešku i dodao poruke posvećene Petsima na svojim stranicama na društvenim mrežama Instagram i Tviter.

„Večno sam zahvalan, volim vas sve“, stoji uz poruku koju mu je uputio Kraft ispred Petriotsa.

Važno je napomenuti da je Brejdi objavio dugačku poruku posvećenu Petriotsima kada je odlučio da napusti tim pre dve godine i pređe u redove Bakanirsa.

„Svim mojim saigračima, trenerima, rukovodiocima i osoblju, treneru Beličiku, Robertu Kraftu i porodici Kraft, kao i celoj organizaciji – želim da vam se zahvalim na prethodnih 20 godina mog života i svakodnevnoj posvećenosti pobedama i kreiranju pobedničke kulture građene na velikim vrednostima. Zahvalan sam na svemu što ste me naučili – učio sam od svih. Svi vi ste mi dozvolili da maksimizujem svoj potencijal i to je sve čemu jedan igrač može da se nada. Sve što smo postigli mi donosi veliku radost, a lekcije koje sam naučio ću ostati uz mene zauvek. Ne bih mogao da budem čovek kakav sam danas bez veza koje ste mi omogućili da ostvarim sa vama. Imao sam koristi od svega što ste mi dali. Cenio sam svaku priliku koju sam imao da budem deo našeg tima i volim vas zbog toga. Naš tim je uvek postavljao velike standarde u profesionalnom sportu i znam da će nastaviti da radi upravo to. Iako će se moje fudbalsko putovanje nastaviti negde drugde, cenim sve što smo postigli i zahvalan sam na dostignućima našeg neverovatnog tima. Bio sam privilegovan da imam priliku da upoznam svakoga od vas i imam uspomene koje smo kreirali zajedno”, napisao je, između ostalog, Brejdi tom prilikom.

Pojedini američki mediji su, inače, preneli da postoji mogućnost da Brejdi potpiše jednodnevni ugovor sa Petriotsima i ode u penziju kao član franšize iz Bostona, što nije ništa neobično za igrače koji su obeležili pojedine ere svojih timova. Iz Petsa su samo demantovali da će se to desiti u sredu, što znači da je moguće da će se to desiti nekad u budućnosti, a Nju Ingland će se svakako na svoj način oprostiti od Brejdija.

Komentari

Vaš komentar