Čifsi i Teksansi završili predsezonu pobedama

Američki fudbal 26. avg 20228:351 komentar
Podeli:
AP Photo/Charlie Riedel via Guliver image

Kanzas Siti Čifsi dobili su Grin Bej Pekerse 17:10 u poslednjoj predsezonskoj utakmici, dok je Hjuston bio ubedljiv protiv San Franciska 17:0.

Bio je to meč u kom su glavne zvezde ovih ekipa Patrik Mahoums i Eron Rodžers gledali duel sa klupa. Treneri naravno nisu želeli da rizikuju sa njihovim povredama, a baš će ti igrači naredne sedmice zauzeti svoje pozicije startera.

Osim što su Čifsi pred ovaj meč odali počast legendarnom kvoterbeku Lenu Dosonu koji je preminuo dva dana pre ove utakmice, ništa nije bilo vredno preteranog pomena. Treći kvoterbek Čifsa Šejn Bjučel je bacio 166 jardi imao i dva pasa za tačdaun i time je zasenio rezervnog kvoterbeka Čeda Hena. Sa druge strane Rodžersova rezerva Džordan Lav je bacio 148 jardi uz jedan presečen pas.

Inače Čifsi su Dosonu odali počast prilikom jedne kazne. Patrik Mahoums je tada izašao na teren i svoje saigrače je poređao u hadl kakav se pravio dok je Len Doson bio igrač 60-tih i 70-tih.

Kanzas Siti završava predsezonu sa skorom 2-1, a Grin Bej 1-2.

Fortinajnersi nisu postigli ni poen protiv Teksansa koji su slavili na svom terenu 17:0. Napad Hjustona je predvodio Dejvis Mils u prvom poluvremenu kada je imao dosta problema, da bi u prvom drajvu drugog poluvremena doveo svoj tim do tačdauna. Iza toga više se nije vrašao na teren. Trej Lens je bacio 49 jardi za Fortinajnerse u tri drajva koji su se završili bez poena. Hjuston je slavio u sva tri predsezonska meča, a San Francisko je na skoru 2-1.

Komentari

Vaš komentar