Čifsi tonu sve niže, silni Burou i Sinsi u Baltimoru

Američki fudbal 24. okt. 202122:312 komentara
Podeli:
Tenesi, Kanzas Siti
Andy Lyons/Getty Images

U derbiju sedmog vikenda NFL šampionata Tenesi Tajtensi razbili su Kanzas Siti Čifse 27:3.

Više nije u pitanju samo kratkotrajna kriza, već se ovo može nazvati ozbiljnom agonijom Kanzas Siti Čifsa.

Potpuna nemoć na Nisan stadionu u Nešvilu i na kraju ubedljiv poraz od lidera Juga AFC. Na ovaj način Čifsi su „upotpunili kolekciju“ jer su doživeli poraz i od četvrtog lidera neke divizije u svojoj konferenciji.

Kod Tenesija Rajan Tenehil je prebacio 270 jardi uz po tačdaun i intersepšn, Derik Henri je osvojio ukupno 102 jarda iz skrimidža, a Ej Džej Braun je uhvatio tačdaun uz još 133 jardi.

Na drugoj strani bled Patrik Mahoms sa svega 206 prebačenih jardi, bez tačdauna, uz dve izgubljene lopte od ukupno tri Čifsa.

Sinsinati je ubedljivo porazio u derbiju Severa AFC Baltimor u gostima 41:17 uz fantastičnu partiju Džoa Buroa od 416 prebačenih jardi uz tri pasa za tačdaun. Obe ekipe sada imaju isti skor 5-1.

U preostalim mečevima Grin Bej je na svom terenu bio bolji od Vašingtona 24:10 uz po jedan tačdaun u prve tri četvrtine, Nju Ingladn Petriotsi deklasirali su Njujork Džetse 54:13, Džajantsi su bili ubedljivi protiv Karoline 25:3, dok je najneizvesnije bilo u Majamiju gde su domaći Dolfinsi poraženi od Atlante 30:28.

 

Komentari

Vaš komentar