Džeguarsi poveli 14:0, pa izgubili 19. put u nizu!

Podeli:
Evan Mekferson
Photo by Andy Lyons/Getty Images

Ekipa Sinsinati Bengalsa savladao je Džeksonvil Džeguarse sa 24:21 u jedinom meču NFL odigranom u noći između četvrtka i petka.

Bengalsi sada imaju tri pobede i poraz, dok su Džeguarsi još bez trijumfa iz četiri utakmice, što znači da je trener Urban Mejer prvi put izgubio četiri meča u nizu, u svojoj 18 godina dugoj trenerskoj karijeri.

Odlučujući je bio fild gol rukija Evana Mekfersona sa 35 jardi, a to je drugi put u svojoj dosad kratkoj karijeri da je Mekferson odlučio meč, nakon što je isto to učinio u duelu sa Minesota Vajkingsima.

Kvoterbek Sinsinatija Džo Burou, prvi pik sa drafta 2020. godine, imao je dva dodavanja za tačdaun, a ukupno je bacao za 348 jardi, prvi put 300+ ove sezone. Na drugoj strani je Trevor Lorens imao jedan pas za tačdaun i ukupna dodavanja za 204 jarda (17 od 24 uspešnih dodavanja).

Na poluvremenu su Džeguarsi vodili sa 14-0 na krilima raning beka Džejmsa Robinsona, ali opet nisu uspeli da prekinu niz od neverovatnih 19 poraza, još od septembra 2020. godine. To je drugi najduži niz poraza u istoriji NFL, a prvi su Čikago Kardinalsi, koji su od 1942. do 1945. izgubili čak 29 mečeva u nizu.

„Ovakav poraz slama srce, ali bolji smo svake nedelje. Napredujemo“, rekao je Lorens, prvi pik na ovogodišnjem draftu.

Burou je blistao u drugom poluvremenu, kompletirao 17 od 20 pasova, a veliku pomoć imao je u tajt endu Si-Džeju Juzomi, koji je trčao 95 jardi i ostvario dva tačdauna.

U petoj nedelji NFL, Bengalsi se sastaju sa Grin Bej Pekersima, dok Džeguarsi za suparnike imaju Tenesi Tajtanse – ti okršaji na programu su 10. oktobra.

Komentari

Vaš komentar