Džetsi oduvali Berse, Bengalsi slavili u Nešvilu

Njujork Džets
Al Bello/Getty Images

Njujork Džetsi su se na briljantan način povratili nakon poraza u divizijskom derbiju od Nju Ingland Petriotsa tako što su ubedljivo na svom terenu pobedili Čikago Berse 31:10.

I sada imaju skor 7:4, dok su Bersi na 3:9. Kod Džetsa, Majk Vajt koji pvi put ove sezone bio starter, odigrao izvandredan meč, prebacio 315 jardi uz tri pasa za tačdaun.

Takođe zapažen bio je Geret Vilson, sa 95 uhaćenih jardi i dva tačdauna.

U derbiju američke fudbalske konferencije, Sinsinati Bengalsi savladali su Tenesi Tajtanse u gostima rezultatom 20:16. Ovom pobedom Bengalsi su došli do sedmog trijumfa, na drugoj strani sa istim skorom Tenesi Tajtansi i dalje vode u diviziji Jug Američke fudbalske konferencije.

U jednom od derbja nedelje, i Tajtansi i Bengalsi bili su prilično narespoloženi što se tiče napadačkog ritma, pošto u prvoj četvrtini nije bilo poena,a tačdauni su viđeni tek u drugom periodu.

Na poluvremenu je bilo 10:10, u sličnom ritmu se nastavilo i u trećj četvrtini u kojoj su viđena samo dva fild gola, po jedan na obe strane. Pred poslednjih 15 minuta bilo je nerešeno 13:13.

U poslednjoj četvrtini, Džo Burou je pronašao napadački ritam iz ranijih utakmica, uspeo je da povede tim do tačdauna koji je uhvatio Ti Higins. Tenesi je uspeo samo da postigne fild gol, ali ne i da dođe do preorketa.

Kod pobednika, Burou je pebacio 270 jardi, uz pas za tačdaun i istrčao 32. Zapažen je bio Samadži Pirajn sa 93 jarda iz skrinidža uz tačdaun, kao i Ti Higins koji je pored odlučujćeg hvatanja za tačdaun, uhvatio još 114 jardi.

Komentari

Vaš komentar