Grifen prijavio provalnika, policija i psiholozi na terenu

Podeli:
Ejverson Grifen
REUTERS/Tommy Gilligan-USA TODAY Sports

Predstavnici Minesota Vajkinga, profesionalci kluba za mentalno zdravlje i lokalne snage reda i zakona - svi su u sredu stigli u kuću Eversona Grifena nakon što je on pozvao policiju i objavio uznemirujući post na Instagramu.

U saopštenju za medije, policija Minesota potvrdila je da se patrola odazvala na poziv u sredu ujutru, uz pomoć komšijske patrole i dva službenika iz šerifove kancelarije.

Grifen je policiju pozvao oko tri sata posle ponoći, naveo je da se neko nalazi u njegovoj kući i da mu je potrebna pomoć. Rekao je policiji i da je ispalio jedan pucanj iz pištolja ali da niko nije povređen.

Policija, prema saopštenju, po dolasku nije uspela da pronađe provalnika, ali je ostala na terenu jer je Grifen sve do sedam ujutru odbijao da izađe iz kuće. Rekli su da su bili uvereni da je u kući bio sam.

Grifen je na Instagramu objavio video u kome je naveo da je neko u njegovoj kući i da pokušava da ga ubije, na snimku se vidi da u ruci drži pištolj.

Saopštenjem su se oglasili i Vajkingsi, potvrđeno je da su predstavnici kluba i psiholozi na licu mesta i navedeno je da je jedina briga kluba da Grifen i njegova porodica budu dobro.

Komentari

Vaš komentar