Lamar konačno dobio Čifse, postigao dva TD u završnici

Američki fudbal 20. sep. 20218:344 komentara
Podeli:
Mark Goldman Icon Sportswire

Baltimor Rejvensi su pobedili Kanzas Siti Čifse u drugoj nedelji NFL sezone 36:35, a utakmicu je obeležio kvoterbek Rejvensa Lamar Džekson.

On je konačno dobio Kanzas Siti Čifse i Patrika Mahoumsa posle tri poraza protiv te ekipe. Lamar je poznat kao kvoterbek koji može da poentira i trčanjem, a baš je protiv Čifsa osvojio na taj način 107 jardi i u čak dva navrata je loptu uneo u end zonu protivnika.

Oba tačdauna stigla su u poslednjoj četvrtini kada su Rejvensi gubili od Čifsa. Kanzas Siti je vodio posle prvog poluvremena 21:17, da bi Patrik Mahoums nastavio sa briljantnom igrom i u drugom poluvremenu. Kvoterbek Čifsa je bacio dva pasa za tačdaun u trečoj četvrtini i to Brajonu Pringlu i Trevisu Kelceu, pa je njegov tim vodio 35:24. Patrik je imao do tog momenta tri pasa za tačdaun i na toj cifri je i ostao zbog sjajne odbrane Baltimora.

Rejvensi su jednom presekli njegov pas, jednom su naterali protivnika na Pant i jednom isforsirali fambl do kraja meča, a Lamar je odradio svoje. Napravio je dva tačdauna u poslednjoj četvrtini za poptuni preokret i trijumf 36:35.

Džekson je uz pomenutih 107 jardi trčanjem ostvario i 239 jardi pasom uz jedan bačen tačdaun. Markis Braun mu je bio najbolja meta jer je za šest hvatanja uhvatio 113 jardi. Patrik Mahoums je kod Čifsa imao 343 jarde uz tri bačena tačdauna, ali i jedan intersepšn u ključnim momentima utakmice.

Komentari

Vaš komentar